Blogi

669 päivää (06.10.2014)

669 päivää. Niin kauan minulla on aikaa harjoitella yhtä elämäni suurinta ja tärkeintä päivää varten. Käykää muutkin katsomassa Rion Olympialaisten virallisia kotisivuja. Sieltä löytyy kaikkea mielenkiintoista ja hyödyllistä.

Joka tapauksessa.. Treenit ovat lähteneet hyvin käyntiin. Ensimmäisenä päivänä altaassa oloni oli kuin uppotukilla, mutta sen jälkeen fiilis on parantunut ja koviakin treenejä on jo vedetty. Tässä teille vähän ensi kauden suunnitelmaa:

Marraskuussa on pitkän radan SM-kilpailut Espoossa. Sieltä haen hyvää suoritusta alku kauteen. Vuoden alussa helmikuun 15. päivä lähden kahden viikon leirille Espanjaan. Sinne Maiju tulee onneksi mukaan ja minulla on sitten muutakin tekemistä kuin uinti ja nukkuminen. Sen jälkeen maaliskuussa aukeaa Olympialaisten aikaportti ja suunnitelmissa olisi alittaa aikaraja heti kuin mahdollista. Aion siis maaliskuun aikana osallistua ulkomailla joihinkin kisoihin. Niitä ei kuitenkaan vielä ole valmentajani kanssa päätetty. Huhtikuussa olisi taas SM-kisat, tällä kertaa Vaasassa. Kesäkuussa lähden vielä yhden viikon reissulle jonnekin etelään. Paikkaa emme vielä ole päättäneet. Sitten onkin jo heinäkuu ja Kazanin MM-kilpailut lähestyvät. Jos en tähän mennessä ole alittanut olympialaisten rajaa se tullaan alittamaan sitten Kazanissa.

Lomani on siis vietetty ja n.669 päivän päästä aion hypätä altaaseen elämäni kunnossa ja tehdä maailman kovimman suorituksen!